Midsommar i Haverö

Välkommen till Kölsillres hemsida. Sidan som ska erbjuda smakerna, dofterna och upplevelserna i Kölsillre och Haverö med omnejd.

Här tänker vi presentera det Haverö som vi känner. Personligheterna, företagen, evenemangen och allt annat som är värt att lyftas upp inför omvärlden.

Vilka är då vi? Det är KBF – Kölsillre ByggnadsFörening – som driver själva hemsidan, men tanken är att det här ska bli ett projekt som engagerar dig som läsare lika mycket. Alltså behöver vi din hjälp. Det kan vara alltifrån att skriva, leta gamla fotografier, göra intervjuer eller kanske dela dina bilder som du har tagit här i Haverö? Vi ser fram emot ett spännande samarbete, och vi har ganska roliga projekt på gång, så du har en hel del att förvänta dig av den här sidan. Om allt lyckas enligt de planer vi jobbar efter.

Just nu jobbar vi för en lösning där vi ska kunna dela foton från Haverö med varandra. Vi försöker hitta smidiga och smarta lösningar för detta, och söker med ljus och lykta på nätet – Flickr är ju en variant, men att hitta lösningar för att få in bilderna hit på hemsidan verkar lite krångligt, kanske rentav omöjligt, om man inte jobbar mot bara ETT specifikt konto. Har du nåt bra tips angående detta? Hör av dig i så fall. Maila gärna till henrik@winzell.se.

Här nedanför dyker ett knippe bilder upp från midsommarfirandet i Haverö –  på Haverö Hembygdsgård. Med hopp om en fortsatt varmare sommar!

[Edit 10/07/05] Jim Hedlund skriver så här på Haverösidan på facebook:

Jag vill tacka alla som besökte Hembygdsgården i midsommar! Midsommarfesten drog cirka 700 besökare (vuxna/barn) , Och dansen cirka 330 st. Ett mycket bra resultat. Midsommarfirande på Haverö Hembygdsgård är en klassiker och vi hoppas alla att så ska det fortsätta vara mycket länge än!… Haverö Hembygdsgård är ju kanske Sveriges vackrast belägna och är en perfekt plats att bygga upp traditioner kring. Vill även peppa alla att komma på Hembygdsfesten den 17 Juli OCH på kvällen dansen till “Date” (finalister i dansbandskampen – TV)! Många besökare betyder mer pengar i kassan och mer bra program… Tack än en gång och välkomna igen!

Powered by Flickr Gallery
Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Hembygdsgården and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *