Haveröveckan – Salsakurs vid Haverö Strömmar

För tredje året i rad erbjuds danskurs till latinamerikanska rytmer vid Strömnäset – Haverö Strömmar. Ett femtontal personer har sökt sig hit för att lära sig dansa till den skönt svängiga musiken. För dig som triggas igång av musiken – här kan du lyssna in ett schysst congaskomp – som en parentes.

Som vanligt kan jag inte hålla mig till att bara fotografera efter ETT tema, utan det hittas bilder lite överallt. Trots det – några dansbilder blir det allt! Jag och dottern passar sedan på att ta en fika innan vi fortsätter våra fotografiska äventyr i kvarnen, och alla andra omgivningar. Fikat rekommenderas å det varmaste. Åsa får full pott för sina smörgåsar, både av dottern och mig. Efter en timmes strövande inser vi – Haverö är ännu en plats på jorden som bjuder godis för alla sinnen. För visst kan Du hålla med om att det är vackert!

Edit 10/07/21 – Sundsvalls Tidning har gjort ett reportage här.

Edit 10/07/28 – Ljungandalen skriver och presenterar mycket av Lena Andersens bilder från hela Haveröveckan.

Powered by Flickr Gallery
Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Haveröveckan, Skrivet i pressen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *