Hembygdsgården goes gourmet!

Har du ätit på hembygdsgården i sommar? Då vet du hur god den enbärsgravade laxen är, eller den inkokta laxen med citrongräddfil, dill och kapris? Fast du kanske åt den turk-grekisk-libanesiska tallriken, eller rostbiffen med den franska potatissalladen? Eller valde du nån av de fem pajernafetaost/spenat, skaldjur, västerbotten med rökt renkött och kantareller, lax/spenat, eller broccoli/bacon? Inte? Då tror jag bestämt att du tog en tallrik med pastastubbar, fyllda med zucchini, skinka och parmesan. Eller grekisk sallad, eller Insalata Caprese med mozzarella, tomat och basilika? Eller kanske en Caesarsallad med kyckling? Nähä… Serranoskinka med melon då? Kokt kalvköttVitello Tonnato? Eller den sydfranska tonfisksalladen? Soppa? Gazpacho kanske? Den svalkande spanska soppan med isbitar i…

I vilket fall – Du måste åka dit och äta. Du betalar som mest 80 kr för en tallrik med mat som du inte hittar nån motsvarighet till inom vår kommuns gränser. Jag lovar!

Synd att man inte kan lukt- och smaksätta bilder. Men jag hoppas de bidrar till att Du/ni åker till Haverö Hembygdsgård och äter. De håller öppet augusti månad ut, mellan 11:00-20:00. Telefon 0690 30137 – ring gärna innan ni åker, och kolla med Sven-Erik hur många portioner han har av sina utsökta rätter.

Powered by Flickr Gallery
Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Hembygdsgården and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hembygdsgården goes gourmet!

 1. Angelica says:

  Hej Sven-Erik
  Låter väldigt trevligt..hoppas ni säljer många Sommarbärs-glassar:)
  Mvh
  Angelica, glassringaren

 2. mulle says:

  Det låter helt fantastiskt, synd att det är så långt, och grattis till all uppskattning. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *