Framtid Ånge i Haverö

I måndags, den 13/9, var vi med om nåt riktigt trevligt och roligt hos Karin på Digernäset och nere hos Göran på Mon. Reportern Lena Sjödin och fotografen Per Helander från Plan2 gästade oss här i Haverö för att göra ett reportage till nästa nummer av Framtid Ånge. Det fotograferades, samtalades och funderades under en skön septemberkväll – precis sådär skön som den bara kan vara i Haverö. Artikeln mailades till oss idag, och den kommer att bli bra. Bilderna också (Du kanske får klicka fram några bilder (Next) på den länken). Några av våra egna bilder här nedan från kvällen då nästan allting hände.

Powered by Flickr Gallery
Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Okategoriserat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Framtid Ånge i Haverö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *