Haverö på Wikipedia

Wikipedia – den fria encyklopedin på nätet, som alla kan redigera, är många gånger en mycket bra encyklopedi. Det finns givetvis ord, platser och annat som är bättre presenterade, och en del som är sämre. Haverö t ex, måste vi göra nånting åt. Kölsillre behöver också en uppdatering. Sitter du på mycket information? Skapa ett konto och börja skriva/redigera. Låt oss fylla på med all info som bara tänkas kan!

Visst är du med?

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Webben and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Haverö på Wikipedia

 1. Ja, det där var väldigt trist. Hm. Gustaf Lindgren har skrivit i Haveröboken om Kölsillres historia. Det skulle man väl kunna använda. Om det nu är korrekt… I den texten står det när byn omnämns i några handlingar första gången och vad ortnamnet kommer från. Jag kan kolla i boken. Den finns på Eldnäset och dit kommer jag på fredag!

 2. Alexandra says:

  Har också tänkt på det flera ggr… hoppas ån får ihop en bra formell text! 🙂

 3. Bitte says:

  En intressant bok med berättelser om Haverö är: Från gamla Haverö av S.A. Palen. Tror den finns på hembygdsgården? Gamla skrönor och händelser berättas av mannen som samlat många av våra föremål i bygdens museum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *