Annika Berglind har en jättebra idé!

Idag skriver Annika såhär på sin blogg:

“Jag har hört att det finns intresse för en litet fotosällskap i Haverö, som är vårat eget där vi kan spåna på hur vi kan förbättra oss, kanske lära varandra om hur man redigerar foton, eller kanske lyckas låna/hyra in en kunnig person som kan lära oss här.
Och då kan detta lilla fotosällskap fika, snacka minneskort, film, objektiv och annat, få fram fördelarna med de mindre kompakt/halvkompakta kamerorna mot systemkameran (för det tycker jag att det finns) Och mycket annat. Och sedan kan vi gemensamt med arrangemang ha en utställning kring Haveröveckan nästa år? Eller ha en utställning till våren/sommaren? Göra denna utställning unik för Haverö!”

Läs hela hennes inlägg här, och ge gärna kommentarer på hur vi går vidare. För det här är en jättebra idé – eller hur!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Eldnäset, Gamla fotografier, Haveröveckan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *