Nu finns UTEKOKBOKEN till försäljning!

Eleverna vid Överturingens skola hade releaseparty i fredags där de släppte sin kokbok – UTEKOKBOKEN – till försäljning (finns att köpa hos bland annat Ånge Bokhandel). Hela Överturingens Folkets Hus var fullsmockat av intresserade människor som minglade runt och gissade på kryddor, smakade på olika små aptitretare, köpte lotter, fikade eller bara umgicks och hade det trevligt. Tidningen var där, och dagen innan hade det intervjuats i radio angående det stundande evenemanget.

Kvällen som leddes med säker hand av de båda lärarna Anna-Karin och Annki, innehöll mycket olika inslag i form av underhållning och inspiration. Karin Walker pratade lite om sitt genuina matintresse, och pushade lite för att börja blogga om mat, för det är ju hon en baddare på.

Seve Mattsson bjöd på dragspelsmusik och sång. The Relatives – kusinbandet från Rätansbyn – spelade några låtar, bland annat Curly Sue av Ångebandet TAKIDA.  Ett smakprov på hur de duktiga kusingrabbarna låter i YouTube-klippet här nedanför.

Marcus Jönsson – Överturingens egen stolthet – framförde också några uppskattade låtar. Däribland denna som framfördes tillsammans med Vilma och Emelie.


Hitta fler artister som Marcus Myspace Music

Tyvärr fick jag inte till några bra bilder från kvällen, men jag såg att ni var många som fotograferade. Om du har en bra bild som du tycker skulle göra sig bra på den här sidan – maila den till mig så lägger jag upp den!

Du som finns på facebook och vill ha mer info om det här – gå med i kokbokens vänner!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Skrivet i pressen, Webben and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *