Byabussen – hemsidan omarbetas!

Så har vi äntligen träffats för att diskutera hemsidan för Byabussen. Det jobbas för fullt med en ny utformning av sidan där vi föreslår ny resa, och vi hoppas att den kommer att upplevas mycket lättare att hantera. Möjlighet till manuell bokning kan vi inte lösa på annat sätt än att man ringer en kontaktperson som sedan lägger upp reseförslaget på hemsidan. När det gäller mer “akuta” situationer, då vi behöver bussen ganska direkt och inte anser oss ha tid att göra reseförslag eller vänta på att administratörerna lägger upp turen, gäller helt enkelt det sunda förnuftet. Kolla av så inte bussen är bokad. Har ingen annan bokat den – åk! 🙂

Vad gäller mobiltelefon i bussen är det inte helt lätt att lösa, men Henric Fuchs tror att han har en möjlig lösning på gång där.

Dieselvärmaren – en jättebra finess på bussen som vi ska använda oss av. Det vi ska tänka på är att den drar en del ström. Vi bör alltså ha koll på om batteriet i bussen börjar kännas urdraget och trött. Märker du av det – hör av dig till nån, eller informera om det när du lämnar tillbaka nyckeln. Då kan vi se till att batteriet blir laddat.

Förslaget angående en fast tur i veckan – här är det bara att vi bestämmer oss för när turen ska gå. Som jag förstått det är det torsdag förmiddag kring 9-tiden som är den aktuella tiden just nu. Är det en bra tid, eller behöver vi ändra? Hör av er i så fall. Ni kan maila mig här, eller ringa Lena, Karin eller Lopas.

Till sist – vi har som ambition att anordna en träff på Träffpunkten i slutet av februari där vi har möjlighet att ge varandra beröm genom klappar på axeln, spontana hurrarop och applåder eller omfamningar med tillhörande ryggdunkningar. 😉 Givetvis kan vi också ge förslag till förändringar, men framför allt kommer vi att utvärdera hur projektet fungerat hittills. Tid och datum kommer senare.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Byabussen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *