Byabussen – ny lösning för att föreslå resa!

Den nya versionen av att föreslå resa på byabussen.se släpptes nu i veckan. Jag försöker mig på en förklaring av det hela i nedanstående videoklipp. Håll tillgodo! Tycker du att det blir otydligt med ett så litet filmfönster? Klicka nere i det högra hörnet av filmrutan, så får du full skärmbild. Förmodligen ganska suddig, men i alla fall större!

Uppdatering 2011/04/13 – Sidan har uppdaterats ytterligare. Nu finns en ruta för övrig information där Du kan beskriva vad syftet är med resan. Gör gärna det – ju mer information vi andra kan läsa desto bättre är det! Sedan har vi även lagt till en text som kommer upp som bekräftelse när reseförslaget är sparat. Det jobbas alltså kontinuerligt med kodningen för att det ska bli bättre och bättre på hemsidan!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Byabussen, Youtube and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *