Kulturtips III – Youtubeorkestern!

Eftersom jag är musiklärare måste jag bara få pusha detta evenemang. 33 musiker som via Youtube sökt in till till Youtube’s symfoniorkester. De har under några dagar träffats och repeterat i Sydneys operahus. I morgon genomför de den officiella konserten, som dessutom sänds via deras kanal på Youtube.

Så – du som gillar klassisk musik, och är intresserad av nya spännande projekt, missa inte deras konsert i morgon! Om du är på plats i Sydney kan du ju alltid bege dig till Dawes Point klockan 20.00 söndagen den 20 mars. Där kan du se och höra konserten framföras på operahusets segel.

Uppdatering 2011/03/29 – Här kan du se hela konserten!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Kulturtipset, Webben, Youtube and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *