Kurser i Haverö

Vill slå ett slag för vår nya sida här på kölsillre.se. Den om kurser som finns uppe i menyraden här ovanför. Det är Göran Månsson som upplåter sin gård för fyra kurser under sommaren – en fotokurs, en skrivarkurs, en folkmusik- & danskurs samt en spelpipakurs. Klicka Dig in där och läs igenom vad som erbjuds. Kul att konstatera att kurserna även uppmärksammas på Twitter! Bild på Per Helander här nedanför. Per kommer att hålla i fotokursen, eller Fotokicken, som den kallas.

Utöver det – Lena Andersen har startat en facebookgrupp som heter Haveröveckan och annat skoj! – en sida med information omfattande allt som händer i Haverö. Det senaste tillskottet vad gäller facebookgrupper är på initiativ av Bengt-Erik Engholm, som har startat upp en kurssida för Haverö. Han skriver så här på sin blogg idag:

Nu börjar det hända saker! Bilda har lagt ut information om Fotokicken 6-8/7. Under dagen hoppas jag att de även får upp även de andra kurserna. Annars kan du titta in på Kölsillres hemsida, kursdelen. Där kan du ladda ner pdf:er om alla fyra kurser som kommer att anordnas i Mon, Kölsillre i sommar. Det är Fotokicken, Skrivarkursen, Folkmusik och dans, samt Spelpipa.

Dessutom har Lena på Överturingen också planerat in några kurser under sommaren. Hittills vet jag bara om att det ska målas akryl ett par dagar under Haveröveckan. Mer info kommer.
Jag har rullat igång en Facebook-sida som kommer att samla all info och kommunikation runt kurserna och föreningen Kulturkurser i Haverö som är under bildande.
Så är läget.
När mer information kommer om kurserna i Överturingen kommer de självklart också att finnas på vår kurssida!
Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Kurser and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *