Inför auktionen nu på söndag 110619

Jag vet att jag är väldigt sent ute, men här får du en hyvens chans att glutta lite på delar av det auktionsgods som skall ropas ut i morgon. Passa på att kika. Sätt dig sedan i bilen i morgon och kom hit och fynda! Vi kommer också att visa Byabussen. Om du kommer vid tiotiden finns det alltid någon som du kan dyka på ifall du undrar över något angående bussen, eller om du vill ha en kort demonstration över hur man kör den, hur alkolåset fungerar etc.

Powered by Flickr Gallery

Vill också passa på att göra reklam för den hamburgare som kommer att säljas på området i morgon. Har skrivit tidigare om den här – det är alltså det segrande receptet på hamburgare från hamburgerkedjan Max’s tävling tidigare i år. Krister Gunnar kommer själv att stå och sälja den. Ska bli väldigt spännande att få smaka. Receptet innehåller bland annat västerbottenost, lingon och chipotlepeppar. Mums…

Självklart kommer vi också att sälja korv, smörgåsar, läsk och kaffe – helt som traditionen bjuder! 🙂

 

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Auktion, Byabussen, Webben and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Inför auktionen nu på söndag 110619

 1. Pingback: Inför auktionen 110710 | kölsillre.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *