Kulturtips V. Bovie – filmmakare i Ånge

Kölsillre.se har den stora äran att få presentera film från ånge – nämligen Jonatan Risbergs filmproduktioner. Detta gör vi genom vår Youtubekanal. Jonatan är en gammal spelelev till mig. Jag skriver gammal spelelev eftersom han i början på juni tog studenten. Många är de tillfällen vi suttit och pratat film och filmmusik på våra lektioner. Vid ett av mina plötsliga infall frågade jag i våras om han skulle vara intresserad av att vi på kölsillre.se kunde vara de som pushade lite för hans material.

Och han tände på idén.

Så här kommer nu ett smakprov på vad denne unge herre kan åstadkomma i filmväg. En kortfilm som vunnit Västernorrlands uttagning till årets Novemberfestival. Filmen Superleptika tar upp begreppet funktionshinder utifrån lite nya vinklar, om man säger… 🙂

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Kulturtipset, Youtube and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *