Chaufför till Byabussen inför Byfestivalen!

Vi som använder Byabussen kanske har undrat över varför det står två turer uppsatta till Byfestivalen nu på lördag. Det är nämligen så att Hans Granlund tog kontakt för några veckor sedan och undrade om det inte var en bra idé att bussen bokades för det evenemanget. Jag höll med, och bokade upp den.

Nu behöver vi någon som kör. Jag kan tyvärr inte, men ni som kör bussen i vanliga fall och ändå tänker åka till Byfestivalen på lördag – hör av er om ni kan/vill köra bussen! Maila mig (Henrik) eller ring! Ni andra – välkomna att boka in er på turerna och följ med oss till Byfestivalen!


Creative Commons License
Bilden i inlägget är licensierad under Creative Commons och fotograferad samt bearbetad av Alfer22.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Byabussen, Skrivet i pressen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *