Projekt Öarna – följ arkitekterna på nätet!

Projekt Öarna har ju en hemsida – som jag har letat! 🙂 (Tack till Ola för tipset!)

Den går under namnet wild-nest.com, är delvis under konstruktion men innehåller ändå mycket information. Tyvärr skrivs allting på franska och engelska, men jag rekommenderar dig att gå in och ta del av materialet ändå. För jag antar att du, liksom jag är intresserad och vill fördjupa dig i projektet. För oss som inte är så språkligt begåvade finns också mycket fina bilder att ta del av. Och bilder säger ju som bekant så mycket mer än bara ord…

En blog finns också i anslutning till sidan, även den med mycket illustrativa bilder. Jag har lite svårt att se vem som egentligen står bakom sidorna, men jag antar att det finns en ansvarig inom projektgruppen som satt upp wild-nest.com och att kanske bloggen är ett initiativ från en av de arkitektstuderande? I vilket fall är det kul att kunna följa projektet!

Här nedanför en kort film som illustrerar hur husen är tänkta att se ut i den rätta miljön.


Creative Commons License
Bilden i inlägget är licensierad under Creative Commons och fotograferad samt bearbetad av Wolf Zimmermann.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Webben and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *