Tack alla!

Gårdagens auktion tar priset – alla kategorier. Så många trevliga människor, så många roliga fynd, så mycket olika föremål, så bra stämning, så gott fika, så goda hamburgare, och slutligen – så många bra slantar till Kölsillre Byggnadsförenings kassa. De här auktionerna är livsviktiga för föreningens fortlevnad, och vi är så glada och tacksamma att de går så bra som de gör. Anledningen till att det fungerar så bra är alla dessa timmar som läggs ned inför och under auktionen. Många hundra timmar är det, och vi kan avslöja att det känns i kroppen och huvudet (även i halsen för vissa… :)) när auktionen väl är genomförd.

Men det är det värt!

Vi framför härmed vårt varma tack till er alla som kommer och gästar oss vid våra evenemang. Det är tack vare er som landsbygden fortsätter att leva, och det är tack vare alla våra insatser tillsammans som Kölsillre Byggnadsförening kan jobba vidare här hemma i Haverö!

 

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Auktion, Haveröveckan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *