Från visningen av Byabussfilmen 2011/10/27

Så har vi då äntligen fått se filmen. Vi var ett femtiotal intresserade som samlades igår för att få se den slutliga produktionen av filmen om Byabussen. Vi kan lugnt påstå att den visar på ett idylliskt Haverö med trevliga människor som ser framåt och är positiva till sin bygd – allt ackompanjerat till musik av Göran Månsson. Alltså en alltigenom Haveröinspirerad produktion! Tyvärr kan vi inte ännu visa filmen här på kölsillre.se, men det jobbas på en lösning för att vi ska kunna lägga upp den här – så håll ut. Den som väntar på något gott, ni vet… 🙂

Annars finns det ett fåtal DVD-skivor att hämta – gratis förstås – på affären, för dig som vill ha ett alldeles eget exemplar i bokhyllan!

I filmklippet nedan får ni höra den inledande genomgången med Henric Fuchs som är Byabussens projektledare. Ljudnivån och ljusförhållandena är tyvärr inte de bästa, men om du har hörlurar eller sitter i en någorlunda tyst miljö borde du kunna hänga med i det som sägs. Vill du läsa mer om Byabussprojektet har jag skrivit om det tidigare här, här och här (bland annat).

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Byabussen, Skrivet i pressen, Youtube and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *