Du har väl läst kommentarerna på Dagbladet?

Jag har under en längre tid funderat på om jag ska skriva nåt om artikeln angående att det redan i höst är fullt möjligt att lägga ned Överturingens skola. Men efter att idag ha läst kommentarerna till artikeln inser jag att jag inte behöver skriva något.

Sten-Ove Danielsson har kommenterat såhär:

Observera att det har inte förts någon som helst politisk debatt om att eventuellt lägga ner någon skola i kommunen de kommande åren. Det är skolchefen som säger att det går att lägga ner Överturingens skola utifrån vilka lokaler vi har. Alltså att det går –inte att man borde osv. Det är idag 17 barn på skolan men tyvärr så är det sjunkande elevantal framöver. Personligen, utan att diskuterat det med andra, kan jag inte tänka mig att vi lägger ner en skola med 17 barn som har så långt till nästa skola…..

Det var väl det jag misstänkte.

Det är alltså fullt möjligt att lägga ner skolan – men de kommer inte att göra det.

Bra där Sten-Ove! 🙂


Creative Commons License
Bilden i inlägget är licensierad under Creative Commons och fotograferad av Arielle Fragassi.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Skrivet i pressen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *