Julstämning på marknaden i Kölsillre

Årets julmarknad genomförd. En trevlig tillställning. Träffpunkten fylldes till breddar och höjder med allehanda bra-att-ha-saker inför julen. Och det handlades rätt febrilt emellanåt. Väldigt mycket hantverk och bakverk, ostar, chokladpraliner och andra läckerheter slank ned i julpåsarna under lördagen.

Vi från Kölsillre Byggnadsförening vill framföra vårt varma tack till er som kom, både säljare och köpare. Utan er skulle vår julmarknad inte kunna genomföras, och utan er skulle stämningen inte infinna sig. Vi hoppas att ni uppskattar marknaden lika mycket som vi – den är ett härligt inslag som förgyller uppstarten av årets decembermånad!

Vi kan avslöja att det till nästa år planeras för några förbättringar. Med lite bättre kontakt inom föreningen kan vi göra reklam för er som vill sälja era produkter på marknaden. Här på kölsillre.se kan vi länka till er egen hemsida om ni har det, eller bara berätta om den/de produkter som ni kommer att sälja vid er knalle. Vi förmodar att det kommer att dra ännu mer publik om man faktiskt vet vad som finns att köpa hos oss. Sedan har vi planer på lite andra små stämningshöjare, men det får bli en överraskning till nästa år.

Så vi säger – tack för i år, väl mött till den första adventshelgen 2012 – och God Jul till er alla!

Powered by Flickr Gallery

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Skrivet i pressen, Youtube and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Julstämning på marknaden i Kölsillre

 1. Pingback: Julmarknad 2013 – lördag den 30/11 | kölsillre.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *