Byabussen nomineras i tävling!

Branschorganisationen Svensk Kollektivtrafik är en del av ett projekt som går under namnet Fördubblingsprojektet. Där har Henric Fuchs sett till att vår Byabuss nominerats i de två kategorierna “Goda intentioner” och “Goda resultat” som ett gott exempel på hur man kan utveckla och förbättra kollektivtrafiken. Filmen nedan är en kort presentation av det hela.

På sidan där man efterlyser goda exempel på gränslös samverkan och innovationskraft inom kollektivtrafiken skriver man:

Fördubblingsprojektet vill lyfta fram goda exempel att visa upp för branschen och omvärlden – exempel som kan inspirera andra att följa efter. Som ett led i detta bjuder vi in till en tävling för goda exempel som avgörs vid den Nationella Inspirationsdagen på Berns salonger i Stockholm den 27 mars 2012…

…Skicka in era bidrag innan den 31 januari. Av de förslag som skickas in kommer Fördubblingsprojektet välja ut 8 goda exempel som exponeras på en mingelyta under inspirationsdagen. Där får ni chansen att berätta för deltagarna vad ni åstadkommit och varför just ert goda exempel är värt att uppmärksamma och sprida. Senast i slutet av av februari får ni reda på om ni gått vidare till finalen på Berns.

Spännande, eller hur?

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Byabussen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Byabussen nomineras i tävling!

 1. Pingback: God Jul önskar Kölsillre Byggnadsförening! | kölsillre.se

 2. Pingback: Byabussen intar Berns Salonger! | kölsillre.se

 3. Pingback: Det jobbas vidare med projekt Byabussen | kölsillre.se

 4. Pingback: Byabussen tar hem segern! | kölsillre.se

 5. Pingback: Ännu mer uppmärksamhet kring Byabussen | kölsillre.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *