En timme på radion

Riktigt trevligt att besöka Radio Västernorrland och Karin Lönnå i Studio 2. Insåg efter programmet att man inte hinner säga speciellt mycket under ett helt program som Stafettgästen. En timme på radion går alltså väldigt fort – när man väl sitter beredd vid mikrofonen säger det bara svisch, så är det klart… Med ideliga avbrott för musikinslag, nyheter och trafikinformation om vartannat blir det en effektiv taltid på kanske femton minuter allt som allt. Högst.

I alla fall känner jag mig rätt nöjd med resultatet. Vi lyckades tämligen bra med att få in positiva tankegångar om att bo och verka i Haverö och Ånge Kommun. Länkar in radioprogrammet här under så du kan lyssna i efterhand.

 

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Okategoriserat and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *