Lönnå i P4

På onsdag är jag med i Radio Västernorrlands program Stafettgästen. Det är Susanne Lövgren – informatör och lärare på Bobergsgymnasiet – som bjudit in mig som efterkommande gäst. Då hör det till ordningen att man ställer en fråga till personen som gästar det kommande programmet, och den fråga Susanne ställer till mig är:

Varför är det så bra att bo i Kölsillre, och hur kan man få fler att inse tjusningen med att bo i Norrland?

Det tål att funderas över, och jag har många bra tankar kring den frågeställningen. Men utöver det tänker jag höra med er läsare här på kölsillre.se – hur tänker ni i den frågan och vad bör jag få med i mitt svar? Jättekul om ni kan kommentera här nedanför, höra av er på facebook eller maila till mig era tankar och funderingar. Ju fler ingångar jag har till frågeställningen, desto bättre kan jag prata om det i radio. Där är alltså du som läsare till stor hjälp. Så sätt igång och fundera. Hör sedan av dig!


Creative Commons License
Bilden i inlägget är licensierad under Creative Commons och fotograferad av Justin.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Okategoriserat, Webben and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *