Kulturtipset VII – teater i Kölsillre på fredag!

Du har väl inte missat möjligheten att mätta ditt teaterintresse nu på fredag kl 19:00? Det är Örjan Hamrin som kommer och gör en enmansföreställning – Fjärilsmusen – med manus av Nobelpristagaren Dario Fo. 4:e teatern beskriver föreställningen:

I halsbrytande tempo låter oss Örjan Hamrin möta ett färgstarkt persongalleri, en hel värld inspirerad av medeltidens gycklarspel. Med endast kropp och röst som verktyg tolkar Örjan nobelpristagaren Dario Fos berättelse i denna nu närmast kultförklarade föreställning.

Den oskuldsfulle fåraherden förälskar sig i den vackra unga kvinnan, men blir utsatt för en intrikat plan iscensatt av den lidelsefulle prästen tillsammans med den beräknande rävhonan. Planen avlöper dock inte riktigt som ränksmidarna tänkt sig…

Örjan Hamrin i föreställningen "Fjärilsmusen"

Boka din biljett på affären i Kölsillre – telefon 0690 30013.

Välkommen till Träffpunkten på fredag!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Kulturtipset and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *