Haveröveckan 2012 – vecka 29?

Många är vi som undrar om det blir någon Haverövecka i år. I går kväll togs ett stort kliv framåt för att det ska bli av. Anna-Karin F Gunnarsson skriver i gruppen Haverö på facebook:

HAVERÖVECKAN VECKA 29

Haveröveckan har växt år från år och blivit ett mycket populärt, välbesökt och uppskattat begrepp! Både bland ortsbor, fritidsboende och turister. Nu är vi flera som vill hålla liv i Haveröveckan : ) HJÄLPS vi alla åt och alla som är intresserad, engagerar sig lite så fixar vi det!! Överturingen, Ytterturingen, Ön, Vallen är på gång med skojiga, mysiga, roliga och goda aktiviteter!! Går det bra(ej spikat datum ännu) så startar Kölsillre med auktion den 15.e och på Säter har man sedan många år tillbaka, Hembygdsfesten 3.e lördagen i juli Det blir den 21 juli i år.
Sprid detta till alla, föreningar, privata mm som ni tror vill vara vara med och ha något arrangemang under Haveröveckan. Skriv in här el hör av er om vad ni kan tänkas hitta på för ngt och önskemål om dag och tid. Så försöker vi få till ett program i början av maj. Några preliminära önskemål från byarna är… Överturingen måndag, Ytterturingen tisdag och Vallen fredag. Mvh AK mfl.

I nuläget ser det alltså programmässigt ut så här:

 • 14/7 Auktion vid Träffpunkten i Kölsillre
 • 15/7 Flarkendag med kolbulle, underhållning & lotterier
 • 16/7 Överturingen
 • 17/7 Ytterturingen
 • 18/7 Kölsillre
 • 19/7 [Inget inplanerat]
 • 20/7 Haverövallen
 • 21/7 Hembygdsfest – krock med Byfestivalen?
 • 22/7 Café Haverö Strömmar – Sommarorkestern spelar

Ser bra ut, förutom de evenemang som krockar. Men det löser vi på något sätt. Gör nu som Anna-Karin skriver – hör av er med era idéer och synpunkter så ska vi nog se till att det här blir en trevlig vecka. Har du inte facebook kan du kolla den här posten. Där kommer jag att uppdatera allteftersom det tillkommer nya punkter eller ändras i programmet.

På återhörande!

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in facebook, Haveröveckan and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *