Majbrasa i Kölsillre på måndag klockan 19:00!

Jag har precis anmält årets majbrasa till Räddningstjänsten. Något som jag blev pinsamt varse om att jag glömt idag när vi städade och gjorde i ordning nere på Strucken. Men nu är det gjort. Eftersom jag glömt anmäla till Räddningstjänsten står det inget om evenemanget i Dagbladets artikel från i fredags. Alltså trycker vi på lite extra här på hemsidan och gör reklam för vår braskväll!

Därför hälsar vi alla välkomna till en trevlig kväll vid en alldeles förträffligt lagom och trevlig brasa. Brasan tänds ca 20:00. Det kommer att säljas lotter i årets vedlotteri – 50 kr/st och med fri hemleverans inom tre mils radie från Kölsillre räknat. Hamburgare kommer att ligga färdiga på grillen, och du som nöjer dig med en kopp kaffe med bröd kommer också få ditt behov tillfredsställt!

Och – Karin drar med sig sina allsångspapper. Vad mer kan man begära en valborgsmässoafton år 2012?

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Okategoriserat, Skrivet i pressen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *