#ångesommar på Instagram – är du med?

Läser på Ånges hemsida att det är en fototävling igång under hela sommaren. En tävling där alla vi som har Instagram i våra telefoner kan hashtagga bilderna med #ångesommar. Jag citerar från hemsidan:

På Instagram kan du tävla med din bild av Ånge kommun under sommaren. Det spelar ingen roll vad du fotograferar. En naturpromenad, ett kvällsdopp, små detaljer eller stora bilar. Ta en bild och ladda upp den på Instagram med #ångesommar. Du är då med och tävlar om ett presentkort på Naturum Ånge i Borgsjö. Fem vinnare presenteras på www.ange.se i september. Flödet av bilder kan du se via www.ange.se eller via Instagram på taggen #ångesommar.
Bilderna i flödet på #ångesommar kan komma att användas i Ånge kommuns marknadsföring.

Här nedanför är ett flöde av de bilder som kommit in hittills. Passa nu på att sprida de somriga bilderna av vår kommun, och speciellt då med bilder från Haverö 🙂  – så haka på och fotografera du med! Och glöm inte tagga med #ångesommar

Not Connected.

Tipsa och dela med dig till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • Posterous
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • MySpace
 • Live
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Buzz
 • Print
 • PDF
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • RSS
This entry was posted in Webben and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *